ukenru
rabinovich-zakon-pro-donbas-tse-krok-do-politichnoyi-izolyatsiyi-ukrayini

Рабінович: закон про Донбас - це крок до політичної ізоляції України

 • 9041 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Підтримавши сьогодні закон про реінтеграцію Донбасу, парламентарії фактично проголосували за відмову від Мінських домовленостей і зробили крок до політичної ізоляції України. Таку думку народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович висловив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передає УНН.

"Прийнятий зараз закон про Донбас ні на крок не наближає нас до миру і є політичною "булькою". Крім цього, даним законом фактично хоронять Мінський процес, це - крок до політичної ізоляції України, тому що відмова від Мінських угод доводить нашим європейським партнерам, що ми їх просто-напросто розводили", - написав політик.

За його словами, голосування за закон про реінтеграцію на ділі означає відмову від можливості встановити мир в країні. І направлено прийняття цього закону в першу чергу на піар напередодні майбутніх виборів.

"В ім'я чого сьогодні просто розтоптали можливість встановлення миру в країні? Відповідь одна. Наплювавши на життя і інтереси реальних українців, влада і партії почали виборчу кампанію", - зазначив парламентарій.

Вадим Рабінович переконаний, що, приймаючи ініціативи, на кшталт закону про реінтеграцію Донбасу, і не кажучи про дійсно важливі речі, українські парламентарії працюють не в інтересах українців, і роблять це з усією відповідальністю.

"Сьогодні, в катастрофічних економічних умовах, коли завдяки "покращенням" цієї влади злидні увійшли в кожен будинок, потрібно займатися зовсім іншим. Сьогодні потрібно терміново сідати за стіл і обговорювати, чому підняли тарифи - і ніхто про це нічого не говорить; чому знищена медицина, а божевільна жінка продовжує керувати Міністерством охорони здоров'я - і це нікого не хвилює. Давайте врешті-решт поговоримо про Мінський процес, який ми "поховаємо". Так ні ж - ці питання не цікаві, тому що головне - продовжувати вести війну і остаточно "поховати" економіку", - резюмував лідер партії "За життя".

Нагадаємо, у четвер, 18 січня, Верховна Рада прийняла в другому читанні і в цілому Закон про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях (відомий як "закон про реінтеграцію Донбасу"). Документ підтримали 280 народних депутатів при необхідних 226.

Українські Національні Новини

Політика