rabinovich-kak-tolko-my-opredelimsya-kakuyu-stranu-my-stroim-my-osuschestvim-kolossalnyy-ryvok

Рабинович: как только мы определимся, какую страну мы строим, мы осуществим колоссальный рывок

 • 3408 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Українці повинні визначитися, яку країну будувати, вибрати нову владу, прийняти референдумом новий курс - і здійснити економічний ривок, "який Європі і не снився". Таку заяву зробив народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабинович в ефірі телеканалу "112 Україна" , передає УНН.

Політик підкреслив, що неможливо побудувати успішну країну, не маючи чітких орієнтирів. При цьому, на його думку, Україна спіткала повна дезорієнтація в економічній, політичній та ідеологічній сферах, що неминуче веде державу до краху.

"В Україні сьогодні немає економічної стратегії. Ми не знаємо, яку країну ми будуємо! Хоча навіть сарай не можна будувати, не маючи ніякого плану! Ми не знаємо, як ми будемо долати корупцію, тому що не отримали чіткого алгоритму дій з посольства якогось із держав. А без зовнішнього впливу влада сама нічого придумати і зробити не може! Ми не знаємо, який наш політичний вектор. Хіба так можна добитися успіху в побудові країни? Ні! Так можна її тільки зруйнувати і добити народ ", - підкреслив парламентарій.

Лідер партії "За життя" переконаний, що основна помилка українців полягає в тому, що після подій 2014 року товариство повірило політикам, які вже були при владі.

"Ми всі попалися на чергову вудку і привели до влади цих бездарних менеджерів, а тепер повинні це усвідомити і не допустити цього надалі. Україна має колосальний потенціал. Ми - найбагатша країна Європи, яка має унікальний чорнозем, гарне географічне положення і чудовий людський потенціал. І до чого нас довели? "- обурився народний депутат.

Він нагадав, що у партії "За життя" є чітке бачення того шляху, по якому слід йти Україні - і це шлях розвитку і процвітання.

"Нам просто потрібно сісти, розібратися, як в родині, порахувати бюджет, визначитися з доходами і витратами, жити і будувати країну -" Швейцарію Східної Європи "з хорошою банківською системою, податковим раєм для hi-tech і розвиненим аграрним сектором. Як це пропонує партія "За життя" ... І тоді, коли ще і припинимо злодійство, ми за рік так в економіці Почнемо, що ніякої Європі і не снилося! ", - резюмував Вадим Рабинович.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Головою НКРЕКП обрано Оксану Кривенко

     • 15584 переглядiв

    Кабмін створив посаду освітнього омбудсмена

     • 14095 переглядiв

    Новий екіпаж МКС стартує сьогодні з Байконуру

     • 18973 переглядiв

    У Страсбурзі стався вибух: постраждали 11 людей

     • 7279 переглядiв