ukenru
r-zozuli-dozvolili-pereyti-v-chetvertiy-klub-za-sezon-zmi

Р.Зозулі дозволили перейти в четвертий клуб за сезон – ЗМІ

 • 13998 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. За повідомленням іспанського видання Marca, ФІФА дала дозвіл форварду "Бетіса" Роману Зозулі на перевищення ліміту переходів задля зміни клубу, повідомляє УНН.

ФІФА дозволила нападнику збірної України перейти, втім, за однієї умови - це повинна бути команда з чемпіонату, де не почався новий сезон.

До списку чемпіонатів у яких ще не стартував сезон, входять: Норвегія, Китай, США, Швеція, Фінляндія чи Білорусь.

Нагадаємо, що нападник збірної України Роман Зозуля перейшов до мадридського "Райо Вальєкано" на правах оренди, проте українця довелося повернути з оренди команди через протести ультрас "джмелів" за нібито неонацистські погляди гравця.

Після цього гравці іспанського "Бетіса" виступили із заявою, в якій засудили дії клубу "Райо Вальєкано" і вболівальників цього клубу, у зв’язку із зривом трансферного переходу нападника андалузців і збірної України Р.Зозулі.

Додамо також, поліція порушила кримінальні справи проти десяти фанатів "Райо" за погрози на адресу Р.Зозулі.

Нагадаємо, нападник збірної України Роман Зозуля перейшов до мадридського “Райо Вальєкано” на правах оренди, проте українського нападника довелося повернути з оренди “Райо Вальєкано” через протести ультрас “джмелів” за нібито неонацистські погляди гравця.

Також нагадаємо, 2 лютого, гравці іспанського “Бетіса” виступили із заявою, в якій засудили дії клубу “Райо Вальєкано” і вболівальників цього клубу, у зв’язку із зривом трансферного переходу нападника андалузців і збірної України Романа Зозулі.

Як повідомляв УНН, ФФУ готує звернення до ФІФА та КФФІ щодо ситуації з Р.Зозулею.

Українські Національні Новини

Спорт