ukenru
r-kadirov-rozkritikuvav-stattyu-amerikanskogo-vidannya-pro-vbivstvo-posla-rf

Р.Кадиров розкритикував статтю американського видання про вбивство посла РФ

 • 8252 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Голова Чечні Рамзан Кадиров розкритикував опубліковану в New York Daily News статтю щодо вбивства посла РФ Андрія Карлова. Про це він написав на своїй сторінці у Instagram, передає УНН.

"Американська газета New York Daily News опублікувала матеріал, в якому прямим текстом виправдовує і вітає вбивство Андрія Карлова, героїзує вбивцю", - написав Р.Кадиров.

У своїй статті журналіст порівняв Андрія Карова з "послом Третього рейху" та назвав його "карою Путіна", чим викликав хвилю обурення у РФ. Представниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова на своїй сторінці у Facebook написала, що сьогодні ж планується зустріч з головним редактором видання.

"Що стосується порівнення Андрія Карлова з послом Третього рейха, скажу одне: сьогодні ж ми відправляємось до головного редактора видання, який опублікував цю ксенофобську. зміст якої направлений на випра вдання вбивці, лист з вимогами вибачень", - написала вона.

Також зазначимо,що журналіст видання NY Daily News Герш Кунцман в матеріалі про вбивство російського посла заявив, що "не проливатиме сліз по Карлову". Автор колонки "здивований, що це вбивство не відбулося місяці тому".

Нагадаємо, 19 грудня в Анкарі було скоєно збройний напад на посла Росії в Туреччині Андрія Карлова, після якого А.Карлов помер.

Збройна коаліція "Джейш аль-Фатх" взяла на себе відповідальність за вбивство посла РФ.

Українські Національні Новини

Новини Світу