ukenru
r-chubarov-zayaviv-pro-dokori-ukrayinskiy-vladi-za-vidsutnist-pereformatuvannya-krimskoyi-avtonomiyi

Р.Чубаров заявив про "докори" українській владі за відсутність переформатування Кримської автономії

 • 9933 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Рефат Чубаров заявив, що є певні докори українській владі, особливо за те, що нічого не робиться щодо переформатування Кримської автономії, передає УНН з посиланням на прес-службу БПП.

“Сьогодні ми хочемо всім нагадати, що боротьба за повернення Криму продовжується. Ми озвучуємо деякі докори українській владі, особливо за те, що нічого не робиться щодо переформатування Кримської автономії. Справа в тому, що сьогодні лише Українська держава має єдиний і найефективніший ключ щодо майбутньої долі кримського півострову, щодо повернення Криму. Цей ключ – право кримськотатарського народу на самовизначення. Для того, аби використати цей ключ, треба вносити якнайшвидше зміни до Конституції України в розділ “Автономна Республіка Крим”. І потім треба ще прийняти низку відповідних законів" - зазначив Р.Чубаров.

"Україна не лише має всі шанси повернути Крим, Україна обов’язково поверне Крим, але наскільки це буде швидко, залежить від самої української влади", - додав нардеп.

Нагадаємо, 23 лютого у ВР влаштували День Криму.

Українські Національні Новини

Політика