pytannia-prokhodzhennia-nastupnoho-roku-zelenskyi-proviv-zustrich-z-holovoiu-nbu-ta-ministrom-finansiv

Питання проходження наступного року: Зеленський провів зустріч з головою НБУ та міністром фінансів

 • 31017 переглядiв

Президент Зеленський обговорив плани на наступний рік з українськими міністрами фінансів, а також обговорив зусилля з відновлення та жертви нещодавнього російського удару по Херсону.

Президент Володимир Зеленський провів сьогодні зустріч з головою Національного банку України та міністром фінансів. Також була нарада з міністром оборони та міністром внутрішніх справ. Про це Зеленський повідомив у вечірньому відеозверненні, передає УНН.

"Провів сьогодні й низку зустрічей із міністрами. Голова Національного банку України та міністр фінансів – питання проходження наступного року. Нарада з міністром оборони", - сказав Зеленський.

Також Зеленський провів нараду з міністром внутрішніх справ.

"Доповідь щодо російського удару по Херсону вчора: на жаль, один працівник поліції загинув – лейтенант Ігор Місюня, Кіровоградське ГУНП. Мої співчуття рідним і близьким... Чотири людини постраждали, із них двоє – хлопці-поліцейські, усім надано необхідну допомогу. Всі служби працюють над відновленням енергозабезпечення Херсона. Учора 70% міста залишилося без електрики. Критична інфраструктура заведена на генератори. Поступово відновлюють нормальну роботу. Постачання газу Херсону відновлено", - розповів Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Херсоні відновили електропостачання для майже 90 тисяч абонентів

За його словами, міністр внутрішніх справ доповів також щодо роботи всієї системи МВС.

"Реагування на надзвичайні ситуації, розмінування території, забезпечення зброєю й технікою наших підрозділів Нацгвардії та Нацполіції, що воюють на передовій", - зазначив Зеленський.

Доповнення

У МВФ очікують, що Україна отримає міжнародну фінансову допомогу до кінця березня.

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна продовжила антарктичну програму до 2025 року

     • 33221 переглядiв