ukenru
pyeskov-nazvav-kremlivsku-dopovid-ssha-sproboyu-vplinuti-na-vibori-v-rf

Пєсков назвав "кремлівську доповідь" США спробою вплинути на вибори в РФ

 • 10388 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Так звана "кремлівську доповідь" США є спробою вплинути на вибори президента РФ. Таку думку висловив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков в понеділок, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Ми дійсно вважаємо, що це пряма і очевидна спроба приурочити якісь дії до виборів так, щоб вплинути на них... Ми не згодні з цим, і ми переконані, що ніякого впливу не буде", - сказав Д.Пєсков.

На його думку, "сама публікація списку нічого не означає, публікація не є черговою хвилею санкцій".

"Разом з тим, звичайно, потрібно буде дивитися і аналізувати, які підуть дії далі за публікацією. Ось ці дії, звичайно, будуть аналізуватися в Москві для того, щоб в будь-якому випадку і наші інтереси, і інтереси наших компаній були забезпечені максимально можливим чином", - пообіцяв представник Кремля.

Адміністрація США, як очікується, 29 січня представить конгресу США так звану "кремлівську доповідь" - список посадових осіб, політиків і великих підприємців з аналізом їх зв'язків з російською владою. Ці матеріали, імовірно, ляжуть в основу прийняття рішень Вашингтоном про нові санкції як проти фізичних осіб, так і компаній енергетичного, оборонного та фінансового секторів, а також спецслужб Росії.

Українські Національні Новини

Політика