ukenru
pyatnitsya-u-kiyevi-rozpochalasya-iz-zatoriv-de-tyagnuchka

П'ятниця у Києві розпочалася із заторів: де "тягнучка"

 • 16201 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Станом на 8:15 п'ятниці, 3 грудня, на дорогах Києва помітне ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Деталі

Так, на правому березі затори утворилися на вулицях Вадима Гетьмана, Великій Васильківській, Щусєва, Олени Теліги, Павла Скоропадського, Січових Стрільців, Кирилівській, Набережно-Хрещатицькій, Народного Ополчення, Максима Кривоноса, Уманській, Ушинського, Данила Щербаківського, Січових Стрільців, Глибочицькій.

Окрім того, рух ускладнено на проспектах Валерія Лобановського, Любомира Гузара, Голосіївському, Перемоги, Степана Бандери, Науки, Академіка Палладіна.

Тим часом, на лівому березі рух ускладнено на проспектах Броварському, Юрія Гагаріна, Бажана, Визволителів і оборності.

Рух на мостах Дарницькому, Патона, Північному, Метро — ускладнено в напрямку правого берега. На Південному мосту спостерігалося незначне ускладнення руху транспорту в напрямку правого берега.

Доповнення

Сьогодні в Україні очікують мокрий сніг з дощем, а в Карпатах — хуртовину. Температура вдень буде зі знаком "плюс", а на півдні стовпчики термометра піднімуться до 13° тепла.

Українські Національні Новини

Київ