ukenru
pyaniy-cholovik-na-khmelnichchini-vidmovlyavsya-kinuti-byuleten-do-urni

П'яний чоловік на Хмельниччині відмовлявся кинути бюлетень до урни

 • 9685 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. П'яний чоловік в Ізясляві на Хмельниччині розмахував бюлетенем і відмовлявся кинути його до урни на виборчій дільниці у день голосування на позачергових виборах до Верховної Ради. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані сектора комунікації поліції Хмельницької області.

До поліцейського, який стежить за порядком під час голосування поруч з однією з дільниць райцентру, звернулися члени виборчої комісії, які повідомили що 36-річний житель Ізяслава хуліганить у залі для голосування.

"Чоловік мав явні ознак сильного алкогольного сп‘яніння. Вийшовши з кабінки для голосування, один бюлетень він кинув до урни, а іншим розмахував і відмовлявся опускати до урни. Як згодом пояснив порушник правоохоронцям, таким чином він висловлював свій протест проти усіх кандидатів у його окрузі", - вказали у поліції.

Дії чоловіка поліцейські кваліфікували як дрібне хуліганство і склали на нього адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ще один адміністративний протокол чоловік отримав відповідно до статті 178 КУПаП за появу у громадському місці у п‘яному вигляді. За обома протоколами порушникові доведеться, щонайменше, сплатити штраф.

Нагадаємо, у Харкові нетверезий чоловік порвав свій бюлетень.

Українські Національні Новини

Політика