pvk-vagner-nabiraye-lyudey-v-okupovanomu-melitopoli-dlya-shturmu-bakhmuta-mer

пвк "вагнер" набирає людей в окупованому Мелітополі для штурму Бахмута – мер

 • 427592 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. В окупованому Мелітополі пвк «вагнер» почала вербувати місцевих жителів для участі у боях в Бахмуті. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Що стосується мобілізації і пригожина, то на жаль так це правда (що пвк «вагнер» набирає місцевих жителів – ред.) Ми бачимо, що на початку тижня гауляйтер балицький почав утворювати своє так зване «ополчєніє»… Наприкінці тижня в закритих групах мелітопольців, що залишилися на території тимчасово окупованого міста почали робити розсилку й набирати мелітопольців в «вагнер», - розповів Федоров.

За його словами, ніхто не погоджується.

«Але ті пропозиції, які вони роблять це 200 тис. рублів начебто на місяць вони готові платити тим, хто готовий у складі «вагнера» їхати до Бахмута», - сказав Федоров.

Доповнення

Менш ніж за один тиждень – за час із 6 березня – й лише на одному Бахмутському напрямку вдалося знищити понад 1100 солдатів ворога.

Командир підрозділу ЗСУ Денис Ярославський повідомляв, що у Бахмуті на Донеччині може бути повторення Дебальцевого, коли траси відрізані та ціленаправлений вихід військ може поставити під удар всю колону.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    МКС порушить справи про військові злочини проти росії - NYT

     • 531960 переглядiв

    Знову бавовна: у Маріуполі лунає вибух за вибухом

     • 3384945 переглядiв

    Імпорт нафти з росії до Німеччини впав на 99,9%

     • 675230 переглядiв