putinskiy-rezhim-vse-bilshe-usvidomlyuye-bezperspektivnist-planiv-z-utrimannya-zakhoplenikh-teritoriy-malyar

путінський режим все більше усвідомлює безперспективність планів з утримання захоплених територій - Маляр

 • 189619 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що путінський режим все більше усвідомлює безперспективність планів з утримання захоплених українських територій. Про це вона повідомила у Telegram, передає УНН.

Цитата

«путінський режим все більше усвідомлює безперспективність планів з утримання захоплених українських територій. Свідченням цього є показова демонстрація російським керівництвом нібито рішучості знищити українську державність завданням масованих ракетних ударів по всій території України», - повідомила Маляр.

Деталі

Вона зазначила, що натомість агресивні дії кремля все менше підтримує російське суспільство, на що вказує перебіг мобілізації у рф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 100 мобілізованих росіян відмовляються виконувати накази командирів

«Зокрема значно зменшилась кількість прихильників дій влади, так званих z-людей, які заявляли про готовність добровільно мобілізуватися, але, зіткнувшись із відсутністю елементарної підготовки перед відправленням у зону бойових дій, почали масово втрачати патріотичні ілюзії та мотивацію до участі у воєнних авантюрах злочинного керівництва росії», - розповіла Маляр.

За її словами, загалом про зростаючу динаміку зниження мотивації особового складу противника брати участь у війні проти України вказує підступна тактика окремих передових російських підрозділів, військовослужбовці яких намагаються ухилятися від бойових дій і ховаються у школах, дитячих садках і лікарнях, прикриваючись учнями, хворими дітьми, їх батьками та персоналом зазначених закладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобілізовані у рф повинні самі купувати екіпірування, є проблема із забезпеченням шоломами та бронежилетами

«На такі зміни в поведінці противника суттєво вплинули контрнаступальні дії Сил оборони України, внаслідок яких окупанти зазнають значних безповоротних і санітарних втрат. У зв’язку з цим з метою вивільнення місць для поранених, що прогнозовано надходитимуть, окупанти дали вказівку керівникам медичних установ якнайшвидше виписувати особовий склад з легкими пораненнями, особливо з числа нещодавно мобілізованих та звільнених по мобілізації ув’язнених, попри незадовільний стан здоров’я», - написала Маляр.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Помер мер Обухова

     • 323425 переглядiв

    ПАРЄ визнала російський режим терористичним

     • 275825 переглядiв

    На Полтавщині впало два українські літаки – ОВА

     • 1294912 переглядiв