ukenru
putin-zminiv-kuratora-l-dnr

Путін змінив "куратора" "Л/ДНР"

 • 13984 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Російський президент Володимир Путін змінив начальника управління глави держави Олега Говоруна, який курирує збройні угруповання "ДНР", "ЛНР", сепаратистські регіони Грузії - Південну Осетію і Абхазію. Про це йдеться в указі Путіна, що був розміщений на його офіційному сайті. Новим указом на цю посаду був призначений Олексій Філатов. Про це повідомляє УНН із посиланням на Радіо Свобода.

Новий глава управління раніше займався взаємодією з самопроголошеною Південною Осетією.

У минулому році Філатов на посаді заступника начальника управління став куратором “ДНР” і “ЛНР”. До Філатова роботу з Донбасом в Кремлі курирував заступник Говоруна Максим Поляков. Іншими заступником Говоруна за словами джерел, близьких до Кремля, є Денис Травін (курирує економічні питання взаємодії з Абхазією і Південною Осетією). Начальник департаменту Володимир Владимиров займається політичними питаннями в тих же “республіках”.

Олег Говорун, який залишає управління, вважається давнім соратником помічника президента Владислава Суркова — вони знайомі з 1990-х років.

Нагадаємо, центр “Досьє” спільно з журналом Der Spiegel, телеканалом ZDF (Німеччина), корпорацією BBC (Велика Британія) і газетою La Repubblica (Італія) з’ясували, що російська влада, можливо, намагалися втрутитися в парламентські вибори в Німеччині восени 2017 року.

Українські Національні Новини

Політика