ukenru
putin-zayaviv-scho-tse-ssha-stvorili-pretsedent-zastosuvannya-yadernoyi-zbroyi

путін заявив, що це США створили прецедент застосування ядерної зброї

 • 153965 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Виступаючи у кремлі зі зверненням щодо анексії окупованих територій України, російський диктатор володимир путін заявив, що США створили прецедент застосування ядерної зброї, передає УНН.

Цитата

"США – єдина країна у світі, яка двічі застосувала ядерну зброю і знищила японські міста – Хіросіма та Нагасакі... До речі, створили прецедент", – сказав путін.

Він також заявив, що колоніальна політика, яку проводить Захід протягом століття, не змінилася. А США контролюють уряди багатьох країн, наприклад, Кореї. А країни, які здатні протистояти західній гегемонії, "автоматично зараховуються до розряду ворогів".

Нагадаємо

президент рф підписав указ про визнання незалежними Запорізької та Херсонської областей, території яких знаходяться під російською окупацією.

Сьогодні, 30 вересня, о 15 годині в кремлі розпочалася офіційна церемонія з анексії окупованих росією територій України на підставі результатів псевдореферендумів.

Президент України Володимир Зеленський скликав на 30 вересня засідання РНБО.

Раніше російський диктатор заявляв, що росія захищатиме себе всіма доступними засобами, у тому числі, і ядерною зброєю. За його словами, росія захищатиме свої території, якими будуть вважатися і окуповані території України, на де були проведені псевдореферендуми.

Українські Національні Новини

Новини Світу