putin-zayaviv-golovi-magate-scho-vidkritiy-do-dialogu-schodo-zaporizkoyi-aes

путін заявив голові МАГАТЕ, що "відкритий до діалогу" щодо Запорізької АЕС

 • 167218 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Російський диктатор володимир путін заявив генеральному директору МАГАТЕ Рафаелю Гроссі, що "відкритий до діалогу" щодо Запорізької АЕС. Про це УНН повідомляє з посиланням на The Guardian.

Цитата

«На зустрічі в Санкт-Петербурзі, яку транслювало російське державне телебачення, путін сказав Гроссі, що москва відкрита до діалогу і обговорюватиме «всі питання», що стосуються роботи ядерного об’єкта», - йдеться в повідомленні.

Також путін заявив Гроссі, що ситуація навколо Запорізької атомної електростанції, яку контролює Україна, «викликає занепокоєння».

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський закликав МАГАТЕ засудити міжнародне рейдерство росії, яка оголосила про передачу Запорізьку АЕС у свою власність.

Генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Гроссі наголосив, що Агентство вважає Запорізьку атомну електростанцію – українським атомним об’єктом.

Додамо

Російські терористи викрали заступника генерального директора Запорізької АЕС із персоналу Валерія Мартинюка. Не виключено, що до нього можуть застосувати катування та залякування.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Над Одещиною вдень було збито 5 російських ракет

     • 177383 переглядiв

    ЗСУ відбили шість атак росіян та уразили п'ять ворожих ППО

     • 101740 переглядiв