ukenru
putin-v-absolyutnomu-glukhomu-kuti-rosiya-zovsim-ne-taka-silna-i-velika-derzhava-golova-gur

"путін в абсолютному глухому куті": голова ГУР про перебіг війни

 • 617954 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Начальник української розвідки Кирило Буданов заявив, що Україна воюватиме з рф, доки з її території не будуть вигнані всі російські війська. За його словами, наразі володимир путін перебуває у глухому куті. Про це повідомив Буданов в інтерв’ю виданню "The Wall Street Journal", пише УНН.

Цитата

"Я не знаю жодних кордонів, крім кордонів 1991 року. Хто може змусити Україну заморозити конфлікт? Це війна всіх українців, і якщо хтось у світі думає, що може диктувати Україні умови, за яких вона може або не може захищатися, то він серйозно помиляється", - додав він.

Деталі

Буданов зазначив, що для прискорення контрнаступу Україні терміново потрібні ракетні комплекси середньої та великої дальності, великокаліберна артилерія та ударна авіація.

"Ми ведемо війну на своїй території. Якщо хтось вважає, що у нас повинні бути обмеження щодо використання деяких видів озброєння, я хотів би нагадати, що росія тут використовує абсолютно всі види озброєння, які є у неї, від крилатих ракет, які запускають з підводних човнів, до стратегічних бомбардувальників. Тут застосовано весь спектр російської зброї, окрім ядерної", - заявив Буданов.

Воєноначальник додав, що глава кремля не може здобути перемогу: "путін в абсолютному глухому куті. росія зовсім не така сильна і велика держава, яку він хотів зобразити. Водночас, мене дивує російська дурість. З усіх варіантів, які були у путіна перед початком війни, він обрав найжорстокіший і найгірший варіант". 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Війна з росією досягне переломного моменту до середини серпня та закінчиться до кінця поточного року

Українські Національні Новини

Політика