ukenru
putin-prodovzhuye-robiti-pomilki-bayden

путін продовжує робити помилки - Байден

 • 470540 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Президент США Джо Байден заявив, що не знає, на що сподівається російський диктатор володимир путін, та додав, що той продовжує робити помилки. Про це Байден заявив на спільному брифінгу з Президентом України Володимиром Зеленським у Києві, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Це найбільша сухопутна війна в Європі за три чверті століття, і ви перемагаєте. Попри інші думки чи прогнози, ви перемагаєте, ви продовжуєте це робити. путін розраховував на те, що ми не зможемо забезпечити єдність країн-членів НАТО, що ми не зможемо забезпечити єдність країн у допомозі Україні. Він сподівався, що така єдність не триватиме. Взагалі не знаю на, що він ( путін – ред.) сподівається. Він продовжує робити помилки. Рік по тому докази цього знаходяться тут, у цій кімнаті. Ми стоїмо тут разом», - сказав Байден.

Доповнення

Reuters писало, що російський диктатор володимир путін розглядає війну в Україні як переломний момент, коли росія "нарешті протистояла" Заходу. Водночас деякі представники російської еліти побоюються, що він призвів свою країну до тривалого та безрезультатного виснаження людських життів і ресурсів.

Українські Національні Новини

Політика