ukenru
putin-pro-povernennya-v-g8-rosiya-z-neyi-i-ne-vikhodila

Путін про повернення в G8: Росія з неї і не виходила

 • 10328 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Росія не виходила з G8, це інші країни відмовилися приїхати на саміт в РФ, але Москва буде рада всіх бачити у себе. Про це заявив президент РФ Володимир Путін на прес-конференції за підсумками візиту в Китай, передає УНН з посиланням на ТАСС.

“Що стосується повернення Росії в „сімку“ — „вісімку“: ми з неї не виходили. Колеги свого часу відмовилися приїжджати в Росію з відомих міркувань. Будь ласка, ми будемо раді всіх бачити у нас в Москві”, — заявив російський лідер.

Він також прокоментував заяву лідерів G7, які закликали Москву припинити підтримувати владу Сирії.

“Що стосується слів про дестабілізуючі дії, то так само, як і щодо деяких інших подій, зокрема, всі проявили солідарність з Лондоном з приводу відомої події в Солсбері, але нічого конкретного знову сказано не було. Всі кажуть „з великим ступенем ймовірності“, солідарність в зв’язку з цим виникає на якомусь хиткому ґрунті. Мені здається, треба припинити всю цю творчу балаканину і перейти до конкретних питань, пов’язаних з реальним співробітництвом”, — сказав Путін.

Як повідомляв УНН, лідери “Великої сімки” заявили про готовність посилити санкції проти Росії, якщо її дії цього вимагатимуть.

Українські Національні Новини

Новини Світу