ukenru
putin-priviz-na-g20-svoyu-kruzhku

Путін привіз на G20 свою кружку

 • 12945 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Президент Росії Володимир Путін продовжив неформальне спілкування в рамках саміту "Великої двадцятки" на урочистому прийомі від імені господаря саміту, прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе. На зустріч у неформальній обстановці російський лідер приніс власний посуд, передає УНН, посилаючись на ТАСС.

"Путін тримав в руці керамічну кружку з кришкою. Раніше він приносив таку на велику прес-конференцію і пояснював журналістам, які цікавиися, що п'є з неї чай, а кришка потрібна для того, щоб напій довше не остигав", - пише видання.

Раніше журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смирнов у себе в Twitter розмістив відео з урочистого застілля, на якому можна помітити, як Путін демонструє свою чашку одному з сусідів по столу.

Як повідомляв УНН, напередодні Президент Росії Володимир Путін дав інтерв'ю британському виданню The Financial Times і серед іншого прокоментував отруєння на території Великої Британії колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки. Російський лідер дав зрозуміти, що погано ставиться до шпигунів і заявив, що "зрадники повинні бути покарані", не конкретизуючи, кого мав на увазі.

Українські Національні Новини

Новини Світу