putin-nazvav-viinu-v-ukraini-hromadianskoiu

путін назвав війну в Україні “громадянською”

 • 41637 переглядiв

Президент рф владимир путін продовжив продвигати наративи про "братні народи" і те, що в Україні зараз йде "громадянська війна". Про це сказав владимир путін під час прямої лінії, пише УНН.

Деталі

Відповідаючи на питання журналістів щодо можливості нормалізації відносин з країни Європи, путін заявив, що це залежить не тільки від рф.

Ми не псували ці відносини. Це з нами псували відносини і нас намагалися задвинути кудись на другий, третій план нехтуючи нашими інтересами

- сказав путін.

путін продовжив продвигати наративи про "державний переворот в Україні" у 2014 році. Також назвав війну в Україні трагедією та назвав росіян та українців - єдиним народом, а зараз, за його словами, відбувається подоба "громадянської війни". 

Те, що відбувається зараз, це величезна трагедія, схожа на громадянську війну між братами. Коли брати опинилися по різні боки. Але значною мірою вони навіть тут ні до чого

 - сказав путін.

російський диктатор також назвав українські міста на півдні та сході російськими, до яких Україна немає відношення, а також що ці землі Україні подарував ленін при формуванні СРСР.

Також він знову сказав, що Революцію гідності, яку путін називає "державним переворотом", організували американці.

Нагадаємо

російський диктатор володимир путін заявив, що мир в Україні настане, коли росіяни достигнуть своїх цілей в так званій "спеціальної військової операції", а також наголосив, що цілі рф не змінилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія посилює репресії проти українців в окупації - ГУР

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    путін назвав війну в Україні “громадянською”

     • 41637 переглядiв