putin-nakazav-fsb-postaviti-zaslin-vid-ukrayinskikh-diversantiv

путін наказав фсб поставити "заслін" від "українських диверсантів"

 • 899350 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Російський диктатор володимир путін наказав спецслужбам рф посилити контроль за російсько-українським кордоном та "поставити заслін" від "українських диверсантів". Про це інформує УНН, посилаючись на росЗМІ.

Цитата

"Ваше завдання - поставити заслін на шляху диверсійних груп, припиняти спроби незаконного провезення на територію росії зброї та боєприпасів", - сказав путін.

Деталі

Диктатор також наказав налагодити систему пропуску "біженців" через кордон, військових колон та військової техніки, гуманітарних та будівельних вантажів. Серед інших пріоритетів, які назвав путін: сприяння армії рф у вирішенні завдань війни проти України, у тому числі у питаннях контррозвідки, сприяння становленню органів фсб у "нових регіонах",  посилення лінії контррозвідки, протидія тим, хто "намагається розколоти російське суспільство, використовуючи націоналізм та сепаратизм" та інше.

Нагадаємо

Президент рф володимир путін напередодні річниці повномасштабного вторгення рф в Україну виступив перед росіянами на стадіоні "Лужники" в москві. Диктатор згадав про сім'ю, "вітчизну" та її "захисників"

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Фінляндія будує паркан на кордоні з росією

     • 780866 переглядiв

    Зимовий шторм приніс сніг до іспанських Барселони та Майорки

     • 1123836 переглядiв