ukenru
putin-duzhe-vpevneniy-u-sobi-bayden-buv-nezadovoleniy-situatsiyeyu-fiziognomist-proanalizuvav-samit-prezidentiv

"Путін дуже впевнений у собі, Байден був незадоволений ситуацією" - фізіогноміст проаналізував саміт президентів

 • 60114 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Президент Росії Володимир Путін був дуже впевнений у своїй позиції, і не боявся переговорів з американським лідером Джо Байденом, чого не можна сказати про президента США. Про це свідчать манера поведінки, жестикуляція та інші деталі, які вплинули на підсумок зустрічі глав держав. Про це журналісту УНН розповів експерт фізіогноміст Леонід Золін.

Деталі

Як зазначає, фізіогноміст, під час першої зустрічі, Путін стоїть рівно і впевнено, широко-розставивши ноги. Його руки розташовані на ширині плечей, він періодично перебирає пальцями рук. Йому не терпиться приступити до розмови.

У той же час, Байден стоїть у вузькій стійці, ноги занадто притиснуті, руки тримає зімкнутими, безпосередньо перед собою. Все це справляє враження невпевненості, відзначає Золін.

"Важливо враховувати фактор віку, але разом з тим ... За підсумком зустрічі була конференція, на якій журналісти атакували Президента США, було видно, що його стомлює такий формат. У нього не було енергії витримувати їх нападки. Було видно, як він реагував, не приховуючи свого роздратування", - заявляє фізіогноміст.

Контекст

Джо Байден запропонував зустріч Володимиру Путіну, він же першим простягнув руку. Ця зустріч важлива для нього, зважаючи на загострене економічне протистояння з КНР, і політичною ситуацією в США.

Путін відреагував на запрошення і потиснув запропоновану руку. Його не збентежив той факт, що незадовго до цієї зустрічі, Байден назвав його "вбивцею".

"Чому так сталося? Є стійка ідіома: "Мова дана політику, для того, щоб приховувати свої справжні наміри". Байден понад 50 років у великій політиці, він вміло працює на "внутрішнього" і "зовнішнього" споживача ", - відзначає експерт.

Додамо

Під час офіційної частини переговорів, поведінка Байена дещо змінюється. Він закинув праву ногу на стегно лівої і з цікавістю розглядає Путіна, який сидить спокійно, спершись на спинку крісла. Лише ноги видавали в ньому нетерпіння і невдоволення. Було видно, що він був налаштований якнайшвидше обговорити з Байденом ключові моменти.

"Такі зустрічі готуються заздалегідь. Теми обговорюються. Якщо не було б точок дотику, то і зустріч не відбулася б. Склалося відчуття, що обидва Президенти засмучені тим, що зараз вони не можуть розповісти про ті домовленості до яких вони прийшли насправді. Це стане зрозумілим лише до осені", - додає експерт.

Байден "використовує шпаргалку", це цілком нормально в його віці. Поруч з Путіним лежить блокнот для записів. Держсекретар США Ентоні Блінкен і Сергій Лавров "прагнуть зайвий раз не потрапляти в кадр". Блінкен кілька разів звертається до Байдена, можливо про щось нагадує йому.

На підсумковій прес-конференції Путін тримався цілісно, збито, говорив швидко і стисло, ніби як поспішав. Після завершення зустрічі і спілкування з журналістами він швидко виїхав в аеропорт.

Джо Байден був більш розслаблений, зняв піджак, посміхався. При цьому, він не приховував невдоволення тим, що журналісти не розуміють його справжніх намірів, про які він поки не може говорити, зазначив експерт.

Нагадаємо

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що зустріч Путіна і Байдена була успішною для Росії, адже США "нічого не отримали". Він заявив, що США і Росія могли б бути в прекрасних стосунках, адже "їм потрібна економіка, а США потрібні речі, які у них є".

Після закінчення саміту президент США зазначив, що Росія на данний момент знаходиться в дуже важкому становищі, але при цьому, намагається утримати статус "наддержави".

Під час самого саміту, оглядачі відзначали, що Путін був надмірно пунктуальний. ЗМІ передавали, що вже всередині вілли Ла Гранж в Женеві, де проходив саміт, обидва лідери відчували себе комфортно.

Байден, який першим простягнув руку для рукостискання, сидів, схрестивши ноги, поклавши руки на коліна, і кілька разів був помічений усміхненим. Путін теж відкинувся на спинку стільця, як він часто робить.

Українські Національні Новини

Політика