putin-cherez-18-hodyn-iz-momentu-strilianyny-v-tts-krokus-siti-khol-zvernuvsia-do-rosiian-oholosyv-zhalobu-vyslovyv-spivchuttia-i-zghadav-ukrainu

путін через 18 годин із моменту стрілянини в ТЦ "Крокус Сіті Хол" звернувся до росіян: оголосив жалобу, висловив співчуття і згадав Україну

 • 96110 переглядiв

російський диктатор Володимир путін звернувся до росіян після стрілянини в підмосковному ТЦ "Крокус сіті холі". путін висловив співчуття сім'ям загиблих, оголосив 24 березня загальнонаціональну жалобу, а також заявив, що Україна готувала "вікно" для переходу кордону стрілками. Про це УНН стало відомо з відеозвернення путіна.

У Москві та підмосков'ї, у всіх регіонах країни введено додаткові заходи антитерористичного та протидиверсійного характеру. Головне зараз не дати тим, хто стоїть за цією кривавою бійнею, вчинити нові злочини. Щодо розслідування і результатів, то наразі можна сказати таке: усіх чотирьох виконавців теракту знайдено і затримано. Вони намагалися втекти, рухаючись у бік України, де, за попередніми даними, для них, з українського боку, було підготовлено вікно для переходу державного кордону.

 - сказав путін.

Деталі

Путін заявив, що загалом було затримано 11 осіб, а також те, що зараз триває робота з пошуку всіх причетних до стрілянини в ТЦ.

Також путін заявив, що стрілки холоднокровно йшли вбивати, розстрілювати впритул росіян, як колись діяли нацисти.

Усі виконавці, організатори та замовники теракту понесуть справедливе покарання: "ми встановимо і покараємо кожного". Наш спільний обов'язок - бути в одному строю, так і буде, ніхто і ніщо не може похитнути нашу згуртованість, силу народу Росії.

 - додав путін.

Крім того, путін оголосив 24 березня в рф днем загальнонаціональної жалоби і висловив глибокі співчуття родичам загиблих.

Нагадаємо

Кількість жертв стрілянини в підмосковному торговому центрі зросла до 150. Затримано ймовірних стрільців, проте в міністерстві внутрішніх справ Таджикистану відкинули звинувачення.

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Маріуполі пролунали вибухи - Андрющенко

     • 100851 переглядiв

    На Львівщині горіла церква - ДСНС

     • 38025 переглядiв