ukenru
publichni-slukhannya-z-impichmentu-trampa-u-ssha-podivilisya-mayzhe-14-mln-lyudey

Публічні слухання з імпічменту Трампа у США подивилися майже 14 млн людей

 • 8524 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. За перебігом першого дня публічних слухань у межах розслідування щодо імпічменту президента США Дональда Трампа в прямому ефірі стежили близько 13,8 мільйона людей у Сполучених Штатах. Про це УНН повідомляє з посиланням на Радіо Свобода.

Так, 10 різних мереж, за даними компанії Nielsen, транслювали в прямому ефірі або готували репортажі про слухання, в яких давали свідчення дипломати Вільям Тейлор і Джордж Кент.

Повідомляється, що аудиторія все ж була меншою, ніж ті 20,4 мільйона людей, які у вересні 2018 року спостерігали за призначенням звинувачуваного у сексуальних домаганнях Бретта Кавано головою Верховного суду США.

Серед інших популярних подій, цікавих американській телеаудиторії, були також свідчення в Конгресі колишнього голови ФБР Джеймса Комі (19,5 мільйона людей) і колишнього адвоката Трампа Майкла Коена (13,8 мільйона). У липні свідчення колишнього спецпрокурора Роберта Мюллера подивилися 12,9 мільйона глядачів.

За даними компанії Nielsen, 2,9 мільйона людей дивилися Fox News, що дало телеканалу найбільшу кількість глядачів на слуханнях. Чимало коментаторів Fox стали на бік президента, який назвав цю подію "обманом".

Сьогодні, 15 листопада, – другий день свідчень. Доповідатиме колишня посол США в Україні Марі Йованович.

Нагадаємо, 13 листопада у США почались перші публічні слухання у справі про імпічмент Трампа.

Українські Національні Новини

Новини Світу