ukenru
pszh-ocholiv-eks-nastavnik-borusiyi

"ПСЖ" очолив екс-наставник "Борусії"

 • 11756 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. "Парі Сен-Жермен" оголосив про призначення на пост головного тренера німецького фахівця Томаса Тухеля, повідомляє УНН з посиланням на сайт французького гранду.

Контракт 44-річного спеціаліста з "ПСЖ" розрахований на два роки. Колишній наставник парижан Унаї Емері покине свій пост після закінчення сезону.

"З великою радістю, гордістю і амбіціями я приєднуюся до цього великого футбольного клубу. З нетерпінням чекаю можливості попрацювати з неймовірними гравцями, які вважаються одними з кращих на планеті. Разом з тренерським штабом ми зробимо все, щоб вивести команду на найвищий міжнародний рівень. У парижан є надзвичайний потенціал, і цей виклик - самий захоплюючий з тих, що надходили до мене", - заявив наставник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ПСЖ" став дванадцятикратним володарем Кубку Франції

Зауважимо, що останнім місцем роботи 44-річного тренера була дортмундська "Борусія", яку тренер очолював з 2015 по 2017 рік, ставши з нею володарем Кубка Німеччини. Також раніше фахівець працював в "Майнці".

Додамо також, "ПСЖ" у цьому році виграв Кубок Франції, Кубок ліги та французьку Лігу 1, проте в Лізі чемпіонів дійшов тільки до 1/8 фіналу, що і послужило причиною розставання з Емері.

Українські Національні Новини

Спорт