ukenru
psevdozastupnitsi-golovi-mariupolya-povidomili-pro-pidozru-u-derzhavniy-zradi

Псевдозаступниці "голови" Маріуполя повідомили про підозру у державній зраді

 • 86470 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Депутату Маріупольської міської ради, яка пішла на співпрацю з рашистами і погодилась стати заступницею голови окупаційної адміністрації міста, повідомили про підозру у державній зраді, передає УНН із посиланням на Офіс генпрокурора.

Цитата

"... заочно повідомлено про підозру депутату Маріупольської міської ради Донецької області у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними слідства, депутат міської ради від політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" у Маріуполі, який на теперішній час частково перебуває під контролем представників збройних сил РФ, добровільно надала згоду на співпрацю з окупантами.

Жінка погодилась на пропозицію окупаційної влади РФ та зайняла посаду "заступниці голови адміністрації Маріуполя". Підозрювана пропагує діяльність керівника псевдореспубліки "ДНР" та окупаційної адміністрації міста з метою формування думки серед населення і світової спільноти про нібито законність дій загарбників.

Крім того, в інтерв’ю російським ЗМІ жінка заявила про особисту підтримку проведення 9 травня 2022 року у Маріуполі акції-маршу "Бессмертный полк", яку організовують російські пропагандисти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти скинули потужні бомби на військовий шпиталь у Маріуполі: є загиблі

Українські Національні Новини

Кримінал та НП