psevdovolontery-prodavaly-u-kharkivskii-oblasti-avtomobili-yaki-pryvozyly-z-yevropy-pid-vyhliadom-humanitarky

Псевдоволонтери продавали у Харківській області автомобілі, які привозили з Європи під виглядом гуманітарки

 • 27037 переглядiв

Представники благодійних фондів Полтави та Умані під виглядом гуманітарної допомоги ввозили в Україну автомобілі з Європи , а потім продавали їх в Харківській області через інтернет-майданчики.

Викрито групу осіб, які заробляли на гуманітарній допомозі. Про це повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, пише УНН.

Деталі

Правоохоронці викрили представників благодійних фондів Полтави та Умані. Вони ввозили в Україну автомобілі з Європи під виглядом гуманітарної допомоги, а потім продавали їх в Харківській області через інтернет-майданчики.

Під час обшуків у зловмисників було вилучено десятки номерних знаків та документи на автомобілі.

Досудове розслідування триває, про підозру будемо повідомляти за статтею "Незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги" після завершення експертиз. Вважаємо, що фігуранти діяли за попередньою змовою, групою осіб – санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до семи років

- написав Сергій Болвінов у Facebook.

Окрім того, правоохоронці встановили, що чоловік, який займався продажем автомобілів, причетний до оборудки з продажем неякісних броньованих плит по вісім тисяч гривень за штуку магазині "Воєнторг".

На Рівненщині затримали чоловіка, який вкрав з волонтерського центру 7 кг меду12.12.23, 18:20

Ганна Оніщенко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Німеччині через повені побоюються прориву дамби

     • 29506 переглядiв