prysviachena-zakhysnykam-i-zakhysnytsiam-u-kyievi-zasvityly-holovnu-yalynku-krainy

Присвячена захисникам і захисницям: у Києві засвітили головну ялинку країни

 • 43817 переглядiв

Поруч з ялинкою є фотозона у вигляді серця, яка теж присвячена нашим захисникам. Та маленькі ялинки, оздоблені жовтими й синіми серцями.

Сьогодні, за традицією – в день Святого Миколая, на Софійській площі столиці запалили вогні на головній ялинці країни. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, передає УНН.

Наша ялинка, як і минулого року, - штучна, заввишки 12 метрів. Її встановили і прикрасили за кошти меценатів. Тема локації − "Хоробрі серця", присвячена нашим захисникам і захисницям. Новорічне дерево прикрашають іграшки у формі блакитних та жовтих сердець. На верхівці Герб України - символ нашої державності, національної гідності та сили 

– повідомив Кличко.

За словами міського голови, поруч з ялинкою є фотозона у вигляді серця, яка теж присвячена нашим захисникам. Та маленькі ялинки, оздоблені жовтими й синіми серцями.

За донат кожен відвідувач може забрати із собою одну прикрасу на згадку. Задонатити можна через qr-коди, які надають благодійні та волонтерські організації, що долучились до ініціативи, резюмував Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові засвітили 14-метрову ялинку, подаровану місцевими мешканцями

Доповнення

Головна ялинка країни у Києві стоїть на Софійській площі, без масових заходів та святкувань, а всі витрати взяли на себе меценати.

У КМВА повідомляли, що 3 грудня на Софійській площі був початок монтажних робіт із встановлення новорічної ялинки, а відкриття буде на 6 грудня – День святого Миколая.

Добруцький розповідав, що цьогорічну головну ялинку разом з іграшками можна буде придбати, а кошти передати ЗСУ. Також у благодійному розпродажі може брати участь фотозона.

Режим комендантської години триватиме без винятків на різдвяно-новорічні свята.

Антоніна Туманова

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Кива всьо: у ГУР підтвердили ліквідацію екснардепа

     • 34855 переглядiв