prykordonnyky-pokazaly-zatrymannia-odesyta-yakyi-za-3-tysiachi-dolariv-vidpravliav-ukhyliantiv-do-moldovy

Прикордонники показали затримання одесита, який за 3 тисячі доларів відправляв ухилянтів до Молдови

 • 21866 переглядiв

В Одесі прикордонники та поліцейські провели операцію із затримання організатора незаконної схеми переправляння чоловіків закордон.

В Одесі затримали організатора каналу переправляння чоловіків закордон. Про це повідомляє Державна прикордонна служба, пише УНН.

Прикордонники спільно з поліцейськими "прикрили" в Одесі черговий канал незаконного переправлення чоловіків через державний кордон. За силової підтримки прикордонного загону ДОЗОР  затримали організатора каналу та двох чоловіків

- йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Деталі

Повідомляється, що організатор каналу - мешканець Одеси. Бажаючих залишити країну незаконним шляхом він набирав через месенджери. Брав за це з особи 3000 доларів. При цьому 200 доларів з цієї суми платив далекобійникам, які провозили чоловіків транзитною ділянкою траси "Одеса-Рені". Далі чоловіків проводили до кордону з Молдовою, а кордон вони переходили самостійно.

Під час обшуків у автівці та за місцем проживання фігуранта виявили готівку та інші докази незаконної діяльності. Встановлюється коло причетних до злочину осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кордон за 8 тисяч: на Тернопільщині викрили чергову схему втечі ухилянтів з України

Анастасія Рябоконь

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі