protyagom-tizhnya-zsu-zvilnili-vid-rosiyskogo-psevdoreferendumu-29-naselenikh-punktiv-zelenskiy

Протягом тижня ЗСУ звільнили від російського псевдореферендуму 29 населених пунктів – Зеленський

 • 156060 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Українські військові протягом цього тижня звільнили від російського псевдореферендуму 776 квадратних кілометрів території на сході України та 29 населених пунктів, зокрема шість на Луганщині. Про це повідомив Президент України у відеозверненні, передає УНН.

Цитата

«Лише протягом цього тижня наші воїни звільнили від російського псевдореферендуму 776 квадратних кілометрів території на сході нашої держави та 29 населених пунктів, зокрема шість на Луганщині. Усього за час від початку цієї наступальної операції вже звільнено 2434 квадратні кілометри нашої землі і 96 населених пунктів», - сказав Зеленський.

Деталі

Він відзначив бійців 92-ї окремої механізованої бригади, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади і 25-ї окремої повітряно-десантної бригади за героїчні зусилля для звільнення української землі.

Окрім того, Президент наголосив, що кожен з російських ударів, усі прояви російського терору – проти Запоріжжя, проти Харкова, проти Миколаєва, проти Донбасу та всіх інших українських територій – тільки доводять, що звільнення всієї української землі – це єдиний фундамент миру й безпеки для всіх українців.

Доповнення

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляв раніше, що українські військові звільнили вже сім населених пунктів в Луганській області.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ звільнили село Подоли на Харківщині

     • 99380 переглядiв

    В Одесі лунали вибухи: попередньо, працює ППО

     • 695402 переглядiв