protyagom-dobi-vidbulos-ponad-30-boyovikh-zitknen-genshtab

Протягом доби відбулось понад 30 бойових зіткнень – Генштаб

 • 529946 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Російські окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось понад 30 бойових зіткнень. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

«Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось понад 30 бойових зіткнень», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що на Лиманському напрямку артилерійських обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів, зокрема Невське, Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Берестове, Роздолівка  Донецької області.

«На Бахмутському напрямку противник здійснив безуспішні наступальні дії південно-східніше Оріхово-Василівки та західніше Бахмута», - зазначається в повідомленні.

На Авдіївському напрямку противник здійснив артилерійські обстріли понад 10 населених пунктів. Постраждали, зокрема, Керамік, Авдіївка, Сєверне, Водяне та Невельське Донецької області.

Окрім того, на Мар’їнському напрямку, не зважаючи на ворожі авіаційні удари та вогонь артилерії, наші захисники відбили усі 14 атак противника в районі міста Мар’їнка. Ворог здійснив обстріли понад 10 населених пунктів.

Доповнення

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляла, що на Бахмутському напрямку обстановка знову загострилась. Триває двобій за перехоплення ініціативи. В самому Бахмуті також неспокійно. Росіяни у місті намагаються зірвати логістику та завдати максимальних втрат. Водночас Сили оборони не дають ворогу пересуватись по місту та вражають вогнем позиції рф.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Протягом доби відбулось понад 30 бойових зіткнень – Генштаб

     • 529946 переглядiв

    У Криму окупанти незаконно ув’язнили 180 громадян України

     • 521592 переглядiв

    У Криму поховали щонайменше 419 солдатів армії рф

     • 647875 переглядiв