ukenru
protyagom-dnya-okupanti-obstrilyali-7-gromad-sumschini-zafiksovano-54-priloti

Протягом дня окупанти обстріляли 7 громад Сумщини  — зафіксовано 54 "прильоти"

 • 568868 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Протягом дня росіяни здійснили обстріли 7 територіальних громад області: Шалигинської, Білопільської, Есманської, Миропільської, Новослобідської, Краснопільської, Хотінської. Було зафіксовано 54 "прильоти", передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Сумської ОВА.

Цитата

"Протягом дня росіяни здійснили обстріли 7 територіальних громад області: Шалигинської, Білопільської, Есманської, Миропільської, Новослобідської, Краснопільської, Хотінської. Було зафіксовано 54 "прильоти", 100 гранатометних пострілів, 84 кулеметних постріли, 4 кулеметних "черги") та скидання з БПЛА 2 вибухових пристроїв (типу ВОГ)", — повідомили в ОВА.

Доповнення

У Шалигинській громаді росіяни били з артилерії (САУ) − 6 прильотів.

"Унаслідок вибухів пошкоджено 3 житлових будинки (вибиті вікна, пошкоджено дах та паркан), лінію електропередач", - йдеться у повідомленні.

Зранку окупанти обстріляли Хотінську громадау, " здійснено 1 кулеметний обстріл − 88 пострілів та 1 гранатометний обстріл (з АГС) − 48 пострілів".

У Новослобідській громаді відбувся артобстріл, зафіксовано 5 прильотів, та мінометний обстріл − 14 прильотів.

"Краснопільська громада: опівдні ворог здійснив мінометний обстріл − прильоти та скинув з БПЛА 2 вибухових пристрої (типу ВОГ)", - зазначили у Сумській ОВА.

У Білопільській громаді "зафіксовано 16 прильотів з мінометів з території рф, а також 4 прильоти з САУ та 56 пострілів з АГС".

"Есманська громада: здійснено 1 кулеметний обстріл (4 «черги»). Миропільська громада: росіяни били з мінометів − 7 прильотів", - повідомили в Сумській обласній військовій адміністрації.

Українські Національні Новини

Війна