protesty-na-kordoni-z-ukrainoiu-u-polshchi-zaiavyly-shcho-vyrishyty-problemu-z-pereviznykamy-bude-skladno

Протести на кордоні з Україною: у Польщі заявили, що вирішити проблему з перевізниками буде складно

 • 38549 переглядiв

Міністр інфраструктури Польщі Даріуш Клімчак визнає складність вирішення прикордонного протесту перевізників і пов'язує проблему з бездіяльністю попереднього уряду. Заплановані переговори з українськими урядовцями на тлі триваючих блокад далекобійників.

Міністр інфраструктури Польщі Даріуш Клімчак заявив, що протест перевізників на кордоні з Україною буде вирішити складно та звинуватив в цьому попередній уряд, пише РАР, пише УНН.

Деталі

Як заявив Даріуш Клімчак, що протест перевізників на кордоні з Україною викликаний бездіяльністю попереднього уряду Польщі, який буде вирішити складно.

"Це вперше, коли ми взагалі можемо почати обговорювати угоду про лібералізацію транспорту. Ми знаємо, що ця угода є яблуком розбрату, через що перевізники протестують на кордоні", - сказав Клімчак.

Він також додав, що найближчими днями проведе зустріч з міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександром Кубраковим, а також щодня говорить з протестувальниками.

Нагадаємо

В Польщі далекобійники сьогодні, 18 грудня, знову заблокували проїзд вантажівок через "Дорогуськ – Ягодин". Організатори протесту планують пропускати лише по одній вантажівці на годину.

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна оштрафувала оператора PornHub на 5 543 доларів

     • 37684 переглядiв