ukenru
protesti-u-bilorusi-pid-minskom-pomitili-mashini-z-kolyuchim-drotom

Протести у Білорусі: під Мінськом помітили машини з колючим дротом

 • 20616 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. У Білорусі під Мінськом помітили машини з колючим дротом. Про це повідомляє УНН з посиланням на TUT.BY.

"Вранці під Мінськом помітили машини з колючим дротом", - повідомили в ЗМІ.

Також додається, що за повідомленнями очевидців, співробітники ДАІ перекрили рух по проспекту Пушкіна від вулиці Ольшевського в сторону центру Мінська, в районі площі Бангалор в напрямку вулиці Орловській, а також по проспекту Переможців в Мінську.

"Навпроти Палацу незалежності дуже багато техніки, в тому числі автомобілі з рулонами колючого дроту", - сказано в повідомленні.

Повідомляється, що дипломат Павло Латушко заявив про звільнення 30 дипломатів в найближчі дні. МЗС Білорусі інформацію не коментує

"Мінськ. Станції метро "Площа Якуба Коласа", "Площа Перемоги", "Жовтнева", "Купаловська", "Площа Леніна" і "Немига" закриті на вхід і вихід. Мінський метрополітен повідомляє, що це зроблено для забезпечення безпеки пасажирів", - уточнюється в повідомленні.

Також сказано, що в Мінську силовики, автобуси і техніка на площі Державного прапора. Біля стели натягнули колючий дріт.

"Навпроти КДБ, уздовж скверу Дзержинського, стоїть близько 10 автобусів і вантажівок для перевезення людей, а також автозаків", - сказано в повідомленні.

Повідомляється, що на даху Палацу незалежності помічені люди, а біля стели очевидці помітили водомети. Крім того, по проспекту Переможців в сторону Палацу незалежності проїхала колона з десяти БТР. Металевими огорожами перекривають підходи до Олександрівського скверу. За ним знаходиться Купалівський театр та будівля адміністрації президента.

Нагадаємо, в Мінську силовики почали масові затримання учасників протесту.

У суботу в Мінську почався жіночий марш. Протести очікувалися і в інших містах Білорусі.

Українські Національні Новини

Новини Світу