protesti-cherez-seksualne-nasilstvo-v-indiyi-zhinki-pidpalili-budinok-pidozryuvanogo

Протести через сексуальне насильство в Індії: Жінки підпалили будинок підозрюваного

 • 395132 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Жінки в північно-східному штаті Індії Маніпур напали на будинок головного підозрюваного у справі про сексуальне насильство, яке викликало хвилю обурення національного рівня, повідомила поліція штату в п'ятницю. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Цитата 

«Місцеві жінки закидали каміння та спалили деякі частини будинку, що належить головним обвинуваченим у селі», — сказав Хемант Панді, високопосадовець поліції у столиці штату Імфал.

«Ми просимо жінок вийти на мирний протест, оскільки існує сильне занепокоєння. Ми розуміємо їхній гнів», – сказав він.

Деталі 

Протести були заплановані в кількох частинах Індії правозахисними групами, які вимагали справедливості та швидкого розслідування останнього інциденту, щоб порушувати питання про безпеку жінок у країні.

Сотні демонстрантів у південному місті Бенгалуру пройшли маршем, на деяких транспарантах було написано; «Жіноче тіло — не поле битви». Тей також поставив під сумнів неспроможність влади розслідувати справу, зареєстровану двома жертвами, які належали до племінної меншини в травні.

Раніше 

У заяві поліції, поданій у травні, стверджується, що озброєний натовп розгромив кілька будинків і спалив їх дотла в селі в районі Кангпокпі, перш ніж напасти на членів племені Кукі.

Згідно зі скаргою, натовп здійснив сексуальне насильство над двома жінками у віці 21 і 19 років, які демонструвалися оголеними.

Про напад повідомили жертви в травні, коли в штаті відбувалися інтенсивні етнічні зіткнення. Бойові дії були спровоковані постановою суду про те, що уряд повинен розглянути питання про надання спеціальних пільг, якими користуються люди племені Кукі, також на більшість населення Мейтей.

Щонайменше 125 людей загинули, а понад 40 000 покинули свої домівки після спалаху насильства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    США заявили, що "вагнер" більше не воює в Україні

     • 252427 переглядiв