prosto-nemozhlyvo-danilov-pro-vstup-ukrainy-do-nato-chastynamy

Просто неможливо: Данілов про вступ України до НАТО частинами

 • 28743 переглядiв

Секретар РНБО України Данилов відкидає частковий вступ до НАТО як "нездійсненний", наголошуючи на єдності та цілісності країни.

Вступ України до НАТО частинами - це абсолютно неробоча конструкція. Про це заявив Секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю Голосу Америки, передає УНН.

На прохання прокоментувати так звані пропозиції щодо вступу України до НАТО частинами, Данілов відповів: "Ми єдиний організм. Ми не можемо частину тіла передати, а другу десь там забути. Це абсолютно неробоча конструкція. Я не знаю, в кого в голові такі не зовсім коректні думки з'являються. Бо це просто неможливо".

Він наголосив, що чітко в Конституції записано членство в ЄС та НАТО, а територіальна цілісність Україні визнана всіма цивілізованими країнами світу.

"Тому говорити про те, що одна частина піде в один бік, а інша частина буде чогось чекати, некоректно", - сказав Данілов.

Доповнення

Раніше радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк коментував слова колишнього Генсека НАТО Андерса Фог Расмуссена про те, що Україну можна прийняти до Альянсу без окупованих рф територій,

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі