propusk-vantazhivok-z-ukrainy-do-slovachchyny-chastkovo-vidnovleno-prykordonnyky

Пропуск вантажівок з України до Словаччини частково відновлено - прикордонники

 • 140478 переглядiв

Рух вантажівок з України до Словаччини частково відновлено на пункті пропуску "Ужгород". Раніше рух був заблокований словацькими перевізниками 11 грудня.

Пропуск вантажівок з України у Словаччину, де у пункті пропуску "Вишнє Нємецке-Ужгород" акцію проводили словацькі перевізники, частково поновлено, повідомили у четвер у Держприкордонслужбі, пише УНН.

Пропуск вантажівок з України у Словаччину частково поновлено. Від 19:30 13 грудня словацька сторона частково відновила пропускні операції в напрямку в'їзду на свою територію

- повідомили у ДПСУ у Telegram.

Деталі

Як повідомляється, станом на 06:00 у пункті пропуску "Ужгород" на виїзд з України вже оформлено 28 вантажних автомобілів. 24 з них уже пройшли всі види контролю на словацькій стороні.

"Попередньо повідомлялося, що на в'їзд у Словаччину прийматимуть по 2 автомобілі за годину. Фактично за годину пропускають по 3-4 вантажівки", - вказали у ДПСУ.

Нагадаємо

11 грудня представники спілки перевізників Словаччини заблокували рух вантажівок через пункт пропуску "Вишнє Нємецке-Ужгород". Перевізники обмежували рух вантажівок, які прямували з України в бік Словаччини. На виїзд зі Словаччини рух вантажівок не блокували. Пропуск легкових автомобілів та автобусів здійснюється в штатному режимі.

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ще плюс 1300: Генштаб оновив дані про знищених окупантів

     • 29146 переглядiв

    Повітряні Сили за ніч знищили 41 "шахед"

     • 31890 переглядiв