ukenru
prokuror-prosit-sud-areshtuvati-rossoshanskogo-bez-prava-vnesennya-zastavi

Прокурор просить суд арештувати Россошанського без права внесення застави

 • 11079 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Прокуратура просить Вишгородський районний суд Київської області обрати запобіжний захід підозрюваному у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрію Россошанському у вигляді тримання під вартою, передає кореспондент УНН.

“Прошу задовольнити клопотання у вигляді тримання під вартою на 60 діб без визначення застави”, — сказав прокурор.

За словами прокурора, перебуваючи на волі підозрюваний Россошанський може знищити або спотворити докази, впливати на провадження, вчинити інший злочин.

До того ж, зазначив він, підозрюваний проживає неподалік потерпілих, і є ризики того, що можуть відбуватися конфліктні ситуації. А також може вчинити незаконний вплив на сім’ю загиблої.

Нагадаємо, на Київщині у місцевій річці 1 січня знайшли мертвою 38-річну Ірину Ноздровську, за три дні після того, як вона зникла. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Поліція 8 січня затримала підозрюваного в убивстві Ноздровської. Слідчий оголосив підозру у вбивстві юристки.

Як повідомляв УНН, Вишгородський районний суд Київської області призначив розгляд клопотання про обрання підозрюваному у справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської - Юрію Россошанському запобіжного заходу на 9 січня на 17 годину, матеріали клопотання надані представникам потерпілої для ознайомлення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП