ukenru
prokuror-ogolosiv-obvinuvalniy-akt-u-spravi-eksgolovi-derzhekoinspektsiyi

Прокурор оголосив обвинувальний акт у справі ексголови Держекоінспекції

 • 11394 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. У Вищому антикорупційному суді прокурор оголосив обвинувальний акт у справі стосовно колишнього голови Державної екологічної інспекції України Андрія Заїки. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"На засіданні прокурор оголосив короткий виклад обвинувального акту та вступну промову. Також зі вступною промовою виступила і сторона захисту", - йдеться в повідомленні.

Також колегія суддів ВАКС почала встановлювати порядок та обсяг дослідження доказів у справі. Проте сторона захисту заявила клопотання про надання додаткового часу для підготовки позиції по обсягу доказів.

"Суд, задовольнивши вищевказане клопотання, оголосив перерву в засіданні до 16:00 год. 18 червня 2020 року", - зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, Вищий антикорупційний суд стягнув в дохід держави понад 35 тис. грн з колишнього голови Державної екологічної інспекції Андрія Заїки, підозрюваного у декларуванні недостовірної інформації.

Нагадаємо, посадовець підозрюється у тому, що не задекларував майна на загальну суму понад 27 млн гривень. Дії посадовця кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України.

Як писав УНН, ВАКС призначив до розгляду справу щодо декларування недостовірної інформації колишнім головою Державної екологічної інспекції України Андрієм Заїкою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП