prokuratura-pro-vibukh-u-shevchenkivskomu-sudi-obvinuvacheniy-vchiniv-sprobu-vtechi-a-potim-zachinivsya-v-konvoynomu-primischenni

Прокуратура про вибух у Шевченківському суді: обвинувачений вчинив спробу втечі, а потім зачинився в конвойному приміщенні

 • 524564 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Вибух у Шевченківському райсуді, попередньо, пролунав під час спроби втечі обвинуваченого з-під варти. Як повідомили у столичній прокуратурі, чоловік, перебуваючи у вбиральні, використав невстановлений вибуховий пристрій, передає УНН.

Цитата

"Попередньо встановлено, що обвинувачений, якого доставили в суд для участі у судовому засіданні, перебуваючи у вбиральні, вчинив спробу втечі з-під варти. При цьому він використав невстановлений вибуховий пристрій.

Наразі він зачинився всередині конвойного приміщення. Вживаються заходи для його затримання", - повідомили у прокуратурі.

Додамо

Наразі відомо, що вже розпочато досудове розслідування за фактом спроби втечі підсудного з-під варти, вчинене способом небезпечним для життя багатьох людей (ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 393 КК України).

На місці події на даний час перебувають прокурори, слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у Шевченківському суді: на місце прибув глава МВС Клименко

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Кіпер може звільнити всіх керівників районів Одещини

     • 983000 переглядiв