ukenru
prokuratura-pogodila-klopotannya-pro-aresht-uchasnikiv-konfliktu-v-s-metanivka

Прокуратура погодила клопотання про арешт учасників конфлікту в с. Метанівка

 • 10044 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Прокуратурою Вінницької області погоджено клопотання про обрання всім 45-ти підозрюваним у стрілянині біля зернового току в с. Метанівка Теплицького району запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Серед підозрюваних є депутат районної ради Кіровоградської області. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Прокуратурою Вінницької області 01.06.2017 року доручено слідчому управлінню Національної поліції в регіоні проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення хуліганських дій біля зернового току в с. Метанівка Теплицького району групою осіб, які, застосовуючи травматичну зброю, завдали місцевим жителям тілесні ушкодження.

За результатами попередньо вжитих заходів оголошено про підозру 45 особам, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Серед підозрюваних - депутат районної ради Кіровоградської області.

"Наразі прокуратурою Вінницької області погоджено клопотання щодо обрання всім підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, вживаються заходи для встановлення істини у кримінальному провадженні.

Як повідомляв УНН 31 травня, на Вінничині збільшилась кількість затриманих внаслідок збройного конфлікту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП