ukenru
prokuratura-ne-zaperechuvatime-proti-nadannya-dodatkovogo-chasu-novomu-advokatu-yanukovicha

Прокуратура не заперечуватиме проти надання додаткового часу новому адвокату Януковича

 • 9188 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Сторона обвинувачення не заперечуватиме проти надання достатнього часу новому державному адвокату екс-президента України Віктора Януковича для ознайомлення з матеріалами справи. Про це в ефірі "112 Україна" заявив військовий прокурор Руслан Кравченко, передає кореспондент УНН.

"Сторона обвинувачення вважає, що сторона захисту зробила всі можливі дії для затягування процесу та для зриву даного процесу і недослідження доказів по цій справі", - сказав Р.Кравченко.

Він також сподівається, що Центр безоплатної правової допомоги призначить кваліфікованого захисника, який зможе захищати В.Януковича.

При цьому, за його словами, сторона обвинувачення не заперечуватиме проти надання часу новому держадвокату екс-президента для ознайомлення з матеріалами справи.

"Якщо Центр безоплатної допомоги призначить захисника, він прийде, і я вважаю, що суд і сторона обвинувачення буде згодна, щоб людині надали достатньо часу для ознайомлення з матеріалами справи", - сказав Р.Кравченко.

Як повідомляв УНН, Оболонський районний суд Києва відсторонив державного адвоката Максима Гераська, який у суді представляє інтереси обвинувачуваного у державній зраді екс-президента України Віктора Януковича, і оголосив перерву в засіданні до четверга, 26 жовтня.

Українські Національні Новини

Політика