ukenru
prokuratura-napolyagaye-na-osobistomu-zobovyazanni-dlya-eksministra-omelyana-advokat

Прокуратура наполягає на особистому зобов'язанні для ексміністра Омеляна – адвокат

 • 14315 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Прокуратура наполягає на застосуванні запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання до колишнього міністра інфраструктури Володимира Омеляна, якого підозрюють у вчиненні незаконних дій, через які державний бюджет недоотримав 30,5 млн грн, через виданий наказ про зменшення усіх портових зборів (крім маякового) на 20%. Про це він розповів журналістам адвокат Омеляна Тарас Пошиванюк, передає кореспондент УНН.

"Коли ми сьогодні прийшли (до НАБУ - ред.) для проведення слідчої дії у вигляді допиту, нам вручили клопотання про застосування запобіжного заходу….", - сказав Пошиванюк.

За його словами, після вручення клопотання про обрання міри запобіжного заходу - було проведено допит.

"Ми повідомили, що готові надавати будь-які покази, що стосується даного кримінального провадження, проте після того як скористаємося своїм правом… про ознайомлення з матеріалами кримінальної справи…", - розповів адвокат.

Адвокат зазначив, що на завтра буде, скоріш за все, призначено судове засідання щодо обрання запобіжного заходу.

"Просять особисте зобов’язання", - сказав Пошиванюк.

Нагадаємо, колишньому міністру інфраструктури Володимиру Омеляну повідомлено про підозру у вчиненні незаконних дій, через які державний бюджет недоотримав 30,5 млн грн, через виданий наказ про зменшення усіх портових зборів (крім маякового) на 20%.

Українські Національні Новини

Політика