ukenru
prokuratura-krimu-peredala-do-sudu-spravu-zatrimanogo-na-khabari-podatkivtsya

Прокуратура Криму передала до суду справу затриманого на хабарі податківця

 • 9140 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Прокуратура Автономної Республіки Крим направила до Печерського районного суду Києва обвинувальний акт щодо податківця, затриманого на хабарництві. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури АРК.

"31 січня 2018 року прокуратурою АРК завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо працівника Головного управління Державної фіскальної служби у місті Києві, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України", - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що у жовтні 2017 року слідчими прокуратури АРК спільно з співробітниками Управління захисту економіки в Києві ДЗЕ НПУ затримано працівника ГУ ДФС у Києві під час отримання неправомірної вигоди у сумі 15 тис. грн від суб’єкта господарювання за ненакладення штрафних санкцій у зв’язку з виявленими порушеннями податкового законодавства.

За результатами досудового розслідування, 31 січня обвинувальний акт щодо податківця направлено до Печерського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Нагадаємо, до суду передали справу щодо судді з Харкова за вимагання хабара.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП