ukenru
programa-diy-uryadu-shmigal-zapevniv-scho-kabmin-uzhe-vikonav-korotkostrokovi-plani

Програма дій уряду: Шмигаль запевнив, що Кабмін уже виконав частину короткострокових планів

 • 14614 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Відповідно до першої поданої програми дій уряду, Кабмін вже виконав короткострокові плани, зокрема, щодо збільшення пенсійних виплат, допомога по безробіттю. Про це заявив під час виступу у парламенті прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

"Частину тих кроків, які були прописані у базовому документі (першій програмі дій уряду – ред.) в короткострокових планах ми вже виконали і це стосується соціального напрямку - це і збільшення пенсійних виплат, і допомога по безробіттю, програма підтримки родин і програма по кредитуванню бізнесу, забезпечення лікарень і багато іншого", - сказав Шмигаль.

За його словами, окремо важливим пунктом стало відновлення фактино з нуля епідеміологічної служби України.

"Всі зроблені системні кроки будуть продовжуватися та розширятися. З того часу, як уряд подав першу програму дій - ми продовжили працювати над нею. Наразі маємо доповнений та доопрацьований документ", - сказав Шмигаль.

Також він додав, що уряд тримається того напрямку, який веде державу до подолання наслідків епідемічної кризи.

Як повідомлялося в УНН раніше, Верховна Рада на сьогоднішньому засіданні планує розглянути низку питань, зокрема Програму діяльності Кабінету міністрів України, а також постанови щодо призначення трьох нових урядовців.

Українські Національні Новини

Політика