ukenru
profilniy-komitet-rekomenduvav-vr-pidtrimati-zmini-do-byudzhetnogo-kodeksu

Профільний комітет рекомендував ВР підтримати зміни до Бюджетного кодексу

 • 9940 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Парламентський комітет з питань бюджету розглянув законопроект про внесення змін до Бюджетного кодексу України, рекомендувавши Верховній Раді ухвалити його за основу. Про це УНН повідомили в інформаційному управлінні Апарату Верховної Ради.

Як зазначається, згідно з пояснювальною запискою урядовий законопроект розроблено з метою врегулювання питань, пов’язаних з підготовкою проекту закону про Державний бюджет України на 2020 рік, унормування ухвалених змін до законодавства.

"За підсумками розгляду комітет з питань бюджету ухвалив таке рішення рекомендувати Верховній Раді проект ЗУ "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України" (реєстр. № 2144 від 16.09.2019 р.), внесений Кабінетом міністрів, розглянути у першому читанні та за результатами розгляду прийняти за основу, доручивши комітету з питань бюджету доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні", - сказано у повідомленні.

При цьому рекомендується розглянути зазначений законопроект у першому читанні на одному пленарному засіданні з розглядом у першому читанні системно пов’язаного проекту ЗУ "Про Державний бюджет України на 2020 рік", внесеного Кабміном.

Нагадаємо, на п’ятницю, 18 жовтня, заплановано у першому читанні розгляд та ухвалення Державного бюджету України на наступний рік.

Українські Національні Новини

Політика