ukenru
profilniy-komitet-proponuye-radi-priznachiti-kerivnitstvo-natskomisiyi-z-radiatsiynogo-zakhistu-naselennya

Профільний комітет пропонує Раді призначити керівництво Нацкомісії з радіаційного захисту населення

 • 10477 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Рахункова палата вважає за доцільне запропонувати Верховній Раді внести на розгляд Парламенту проект постанови Верховної Ради "Про затвердження голови та складу Національної комісії з радіаційного захисту населення України". Про це УНН повідомили у прес-службі ВР. 

"Рахункова палата вважає за доцільне запропонувати Верховній Раді внести на розгляд Парламенту проект постанови Верховної Ради "Про затвердження голови та складу Національної комісії з радіаційного захисту населення України", - сказано у повідомлені. 

Разом з тим, проект такої Постанови підготовано для розгляду у Верховній Раді та внесено до розгляду 05.09.2017 р. Пропозиції щодо кандидатур голови та складу НКРЗУ без зауважень погоджено Президією Академії наук України. Також проект Постанови чотири рази включався до порядку денного сесійних тижнів Верховної Ради, проте жодного разу не був винесений на фактичний розгляд.

Комітет за підсумками обговорення, зважаючи на початок нового бюджетного року та рекомендації Рахункової палати, повторно звернувся до Голови Верховної Ради та Погоджувальної ради із пропозиціями якнайшвидшого включення до розкладу найближчого пленарного засідання проекту Постанови про затвердження голови та складу Національної комісії з радіаційного захисту населення України (№ 6586) для його розгляду Верховною Радою.

Як повідомляв УНН, комітет розглянув Звіт Рахункової палати про результати фінансового аудиту Національної комісії з радіаційного захисту населення України. Виявлено не продуктивне використання дежавних коштів.

Українські Національні Новини

Політика