ukenru
prodazh-alkogolyu-yde-v-internet-de-ukrayintsi-kupuyut-mitsni-napoyi

Продаж алкоголю йде в Інтернет: де українці купують міцні напої

 • 20097 переглядiв

Статистика за останні два роки показує, що майже третина українців купують через Інтернет не тільки техніку, одяг, товари для дому, а й продукти харчування. У тому числі алкоголь. Які переваги в спеціалізованих точках продажу цінують покупці, розповідають в магазині-складі WINEWINE.

Магазин-склад: особливості та цілі

WINEWINE - це магазин-склад холдингу Баядера Груп, що випускає продукцію під брендами Moet&Chandon, Никита, Jagermeister, Hennessy та ін.

Основна особливість магазину-складу — це продаж алкоголю за оптовими цінами. При цьому сам "опт" максимально доступний для кожного — потрібно купити всього 6 пляшок (причому різних) алкоголю, щоб цінник став на 30% нижче, ніж в роздрібних мережах.

Основна мета такого підходу— сформувати в українців новий стиль покупок алкоголю: від "поповнення залишків" по пляшці за раз до "формування домашніх запасів".

Переваги замовлення

Про те, що інтернет-склад працює в режимі 24/7, не потрібно навіть окремо розповідати. Замовлення можна робити в будь-який зручний час. Чим ще пишаються в магазині:

Вивірений асортимент. На полицях інтернет-магазину представлений тільки офіційно завезений в країну товар. Причому продукція проходить суворий відбір - це або міцний впізнаваний бренд, або винятковий алкоголь, який не можна знайти в інших магазинах (наприклад, оранж вайн або вінтажний портвейн).

Доставка. Якщо ви робите покупку в радіусі 1 км від розташування складу в Києві, доставка товару буде просто турбо — протягом 15 хвилин (за умови замовлення відразу 6 пляшок або товару на суму від 1000 грн). За радіусом 1 км товар доставляється на наступний день, а по Україні пересилається в гранично стислі терміни.

Зручна оплата. Інтернет-магазин пропонує кілька варіантів оплати: онлайн через сервіс Portmone, готівкою або банківською картою на касі магазину в разі самовивозу по Києву.

Рекомендації щодо вибору від експертів

Кілька важливих порад, які допоможуть сформувати "стратегічні" запаси алкогольних напоїв вдома.

Ближче до Нового року тримайте кілька пляшок ігристого. Оптимальний варіант - Просекко або Зект.

Якщо любите рибу і морепродукти, тримайте в барі кілька пляшок хорошого білого сухого вина виробництва Франції, Італії або Португалії.

До м'яса бажано подавати сухе натуральне червоне вино. Зверніть увагу на ароматні, насичені італійські або французькі вина з багатим смаком і ароматом.

В якості аперитиву пропонуйте гостям вермут.

А в ролі дижестива нехай виступають коньяк, бренді, лікер або віскі.

Горілка-традиційно слов'янський алкоголь, який доречний і до святкового столу з великою кількістю закусок, і в якості напою на фуршеті.

Зверніть увагу, що інтернет-магазин WineWine планує хороші знижки в чорну п'ятницю на популярні і незвичайні різновиди алкоголю. Це відмінний привід, щоб поповнити домашній бар напередодні Нового року.

Роблячи запаси, ніколи не забувайте: надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю. Купуйте з розумом, пийте з розумом!

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу