ukenru
priznacheno-novogo-chlena-naglyadovoyi-radi-ukroboronpromu

Призначено нового члена наглядової ради "Укроборонпрому"

 • 10062 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Кабінет Міністрів України призначив нового члена наглядової ради - представника уряду Державного концерну “Укроборонпром”. Ним став американець доктор Ентоні Тетер. Відповідне рішення було прийнято на засіданні 31 січня, передає УНН з посиланням на Урядовий портал.

Зазначається, що з 2001 до 2009 Ентоні Тетер обіймав посаду Директора Агентства передових оборонних дослідницьких проектів (DARPA), забезпечуючи управління інноваційними та високоприбутковими проектами Агентства.

Наразі Ентоні Тетер є членом кількох консультативних та дорадчих рад та провідним членом Ради з конкурентоспроможності США (м. Вашингтон).

Ентоні Тетер служив у Збройних Силах США, в Офісі національної політики контролю над наркотиками. Має наукові ступені бакалавра з електротехніки Політехнічного інституту Ренсселера, магістра та Доктора філософії з електротехніки Стенфордського Університету.

Із серпня 2016 року Ентоні Тетер реалізовував управлінські проекти з питань довгострокового розвитку в оборонно-промисловому комплексі України.

Нагадаємо, головою наглядової ради державного концерну “Укроборонпром” обрали ректора Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені І.Сікорського” Михайла Згуровського.

Українські Національні Новини

Суспільство