ukenru
privit-tse-vse-sche-navalniy-opozitsioner-napisav-lista-z-volodimirskogo-sizo

Привіт, це все ще Навальний: опозиціонер написав листа з Володимирського СІЗО

 • 19807 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Політик Олексій Навальний знаходиться в СІЗО-3 в Володимирській області. Про це розповів він сам у листі, опублікованому в Instagram опозиціонера, пише УНН.

Цитата

"Привіт, це все ще Навальний! Але вже не з "Кремлівського централу", а з СІЗО-3 "Кольчугіно" в Володимирській області. Коли арештанту, наступному на етап, кажуть: "Володимирська область", йому стає сумно, така вже репутація у місцевих установ. Але зі мною все добре, тут навіть турнік є в прогулянковому дворі.

Листів я поки не отримую і про те, що відбувається в зовнішньому світі знаю ще менше, ніж коли був в Москві.

У бібліотеку теж поки потрапити не вдалося, тому єдина розвага - експерименти в області високої кулінарії, чому сприяє те, що їжа з тюремного ларька теж поки недоступна...

Сподіваюся, у вас все добре і ви не сумуєте...", - йдеться у повідомленні Навального.

Що було раніше

Про те, що Навальний буде відбувати покарання у Володимирській колонії, напередодні повідомили російські ЗМІ. Офіційно про те, де знаходиться опозиціонер, ФСВП поки не повідомляла.

Контекст

2 лютого суд змінив Навальному умовне покарання у справі “Ів Роше” на реальний термін, призначивши йому 3,5 року колонії загального режиму (з урахуванням терміну під домашнім арештом він повинен був провести в колонії два роки вісім місяців).

Згідно з рішенням ЄСПЛ, російська влада повинна негайно звільнити опозиціонера Олексія Навального відповідно до правила 39 Регламенту суду — про застосування забезпечувальних заходів.

Глава Мін’юсту РФ Костянтин Чуйченко вимогу ЄСПЛ назвав необґрунтованою, неправомірною, а також свідомо неможливою.

Вранці в суботу 20 лютого Мосміськсуд залишив в силі рішення суду першої інстанції замінити російському опозиційному політику Олексію Навальному умовний термін позбавлення волі на реальний по справі “Ів Роше”, при цьому зарахувавши в строк час, проведений ним під домашнім арештом.

Українські Національні Новини

Новини Світу