ukenru
pristayko-prokomentuvav-initsiativu-zelenskogo-schodo-lyustratsiyi

Пристайко прокоментував ініціативу Зеленського щодо люстрації

 • 8582 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Заступник керівника Офісу Президента України Вадим Пристайко, коментуючи ініціативу Президента Володимира Зеленського про люстрацію, заявив, що усвідомлює, чого хоче досягти Глава держави, однак, хоч ідея зрозуміла, особисто йому не подобається реалізація. Про це він сказав під час брифінгу у Києві, передає кореспондент УНН.

"Люстрація - це не таке цікаве питання, хоча дехто, включаючи мене, прочитали свої посади в цьому переліку. Якщо буде прийняте рішення Главою держави про те, що наші послуги більше не потребують - очевидно, ми підемо, і хтось інший, хто не має заплямованої репутації роботи (прийде - ред.). Я мав честь працювати з всіма Президентами України за свою кар’єру", - зазначив Пристайко.

З його слів, будь-хто з них може знайти в його кар’єрі, що Пристайко працював і з Віктором Ющенком, і з Віктором Януковичем, і з рештою Президентів.

"Я не підтримую люстрацію кожного з попередників. Я вважаю, тяглість певна має зберігатись, інакше ми кожен раз починаємо будувати з самого початку. Разом з цим я усвідомлюю, чого хоче досягти Президент. У нього є цікава ідея, яка, напевно, апелює до верстви населення. Він сказав, що мріє про те, щоб зараз в уряді були нові люди, які не пам’ятають, як жилось при Радянському Союзі... Ідея зрозуміла, особисто мені не подобається реалізація. Подивимось, як воно буде працювати", - сказав дипломат.

Нагадаємо, Зеленський виступив за люстрацію попереднього керівництва України - з 2014 року.

Українські Національні Новини

Політика